Ερέρα: «Δεν υπήρχαν τσακωμοί στα αποδυτήρια της Παρί, δεν πιστεύω τις ιστορίες των media»

Newsroom
Ερέρα: «Δεν υπήρχαν τσακωμοί στα αποδυτήρια της Παρί, δεν πιστεύω τις ιστορίες των media»

bet365

Ο Άντερ Ερέρα ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια της Παρί όταν βρισκόταν εκεί με τον ίδιο να απαντάει πως δεν υπήρχαν τσακωμοί και πως απλά δεν γίνεται να είναι όλοι φίλοι με όλους.

Ο Ισπανός μέσος τη Αθλέτικ Μπιλμπάο με αφορμή όλα αυτά τα δημοσιεύματα που είχαν δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα αποδυτήρια των Παριζιάνων όταν εκείνος βρισκόταν ακόμα στην ομάδα.

Ο Άντερ Ερέρα τόνισε πως και τότε τα media έγραφαν για τσακωμούς, όμως δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο και πως το ίδιο κάνουν και τώρα και γι' αυτό δεν πιστεύει όλα αυτά που γράφονται.

«Νομίζω πως είναι καλό για τον Νεϊμάρ να παίζει με τον Μέσι, είναι καλό για τον Μέσι να παίζει με τον Νεϊμάρ, είναι φανταστικό για τον Μπαπέ να παίρνει ασίστ απ' αυτούς τους δύο. Όταν έχεις αυτά τα ονόματα στην ομάδα, όταν έχεις αυτούς τους παίκτες, αν δεν κερδίζεις 6-0 σε κάθε ματς, είναι έτοιμοι να σε '' σκοτώσουν''. Όταν εγώ ήμουν στο Παρίσι, συνήθιζα να διαβάζω ιστορία στον Τύπο πως υπήρχε πρόβλημα ή ένας τσακωμός στα αποδυτήρια. Εγώ ήμουν εκεί και δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτοί υπερέβαλαν με όλα. Δεν είμαι εκεί πια, αλλά επίσης διαβάζω ιστορίες και δεν τους εμπιστεύομαι, επειδή ήμουν εκεί. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είσαι φίλος με κάθε συμπαίκτη που είχες στην καριέρα σου. Αλλά ο σεβασμός είναι πάντα εκεί. Με την εμπειρία μου, αυτοί σέβονται ο ένας τον άλλον».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα