Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: Ξύλο, αποβολή Ράμος, απώλεια χωρίς Μέσι

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: Ξύλο, αποβολή Ράμος, απώλεια χωρίς Μέσι

bet365

Σε ένα ματς με πολλές εντάσεις και κάρτες η Παρί Σεν Ζερμέν που αγωνίστηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Ρεμς. Με δέκα παίκτες έπαιξαν για 50 λεπτά οι πρωταθλητές μετά την αποβολή του Ράμος.

Στα πέντε παιχνίδια σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι μετά την ισοπαλία τους με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα (1-1) είχαν «μοιρασιά» και με τη Ρεμς, εκτός έδρας (0-0). Το ματς είχε πολλές εντάσεις, κάρτες και την 28η αποβολή στην καριέρα του Σέρχιο Ράμος. Έλαμψε δια της... απουσίας του ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν εκτός «μάχης» με ενοχλήσεις.

Από το πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν, καθώς είχαν απέναντι τους μια σκληροτράχηλη άμυνα, ενώ στον πάγκο ήταν για λόγους ροτέισον ο Νεϊμάρ. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 41' όταν ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε αλλαγή ο Βραζιλιάνος σταρ, όμως δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς χάθηκε η συγκέντρωση των Παριζιάνων λόγω των διαρκών εντάσεων και του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων. Το ματς ολοκληρώθηκε με αθροιστικά εννέα κάρτες και χωρίς σκορ. Η Παρί συνεχίζει να προπορεύεται στη Ligue 1 με 26 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Μαρσέιγ, ενώ η 14η Ρεμς έχει 8 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα