Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: Πήραν το ντέρμπι οι πρωταθλητές με «σφραγίδα» Μέσι

Βασίλης Μπαλατσός
Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: Πήραν το ντέρμπι οι πρωταθλητές με «σφραγίδα» Μέσι

bet365

H Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει την αήττητη πορεία της στη Ligue 1, καθώς πήρε το ντέρμπι στην έδρα της Λυών με 1-0 και έφτασε τις επτά νίκες σε οκτώ αγωνιστικές. «Έκρυψαν» τη μπάλα στο γκολ ο δημιουργός Νεϊμάρ και ο εκτελεστής Μέσι.

Η Μαρσέιγ έμεινε στην ισοπαλία με τη Ρεν στο «Βελοντρόμ» με σκορ 1-1 και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορούσε να μην... ξετυλίξει το «δώρο». Οι πρωταθλητές νίκησαν με 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λυών, έφτασαν τις επτά νίκες σε οκτώ αγωνιστικές (έχουν μια ισοπαλία με τη Μονακό) και πλεόν είναι μόνοι πρώτoι στην κορυφή της Ligue 1 με 22 βαθμούς, δυο περισσότερους από την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 5' όταν μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας Νεϊμάρ και Μέσι έκαναν το «1-2», ο Βραζιλιάνος «σέρβιρε» και ο Αργεντινός εκτέλεσε για το 0-1. O αρχηγός της Σελεσάο έφτασε τις οκτώ ασίστ σε έντεκα συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν και ο ηγέτης της Αλμπισελέστε τα έξι τέρματα σε έντεκα εμφανίσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τους Λακαζέτ και Τόκο Εκαμπί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Γκαλτιέ θα μπορούσε να διπλασιάσει το προβάδισμα της στις καθυστερήσεις αλλά η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Μέσι σταμάτησε στο δοκάρι και το 0-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Βαθμολογία:

ligue 1 table

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα