Επιστροφή στις νίκες για Λιλ και Μονπελιέ

Newsroom
Επιστροφή στις νίκες για Λιλ και Μονπελιέ

bet365

Η Λιλ επανήλθε δριμύτερη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ, αφού επικράτησε 2-1 της Τουλούζ και πάτησε στην πρώτη εξάδα. Νίκη με το ίδιο σκορ και για τη Μονπελιέ κόντρα στο Στρασβούργο.

Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μαρσέιγ δεν επηρέασε τη Λιλ, η οποία ανάκαμψε άμεσα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με νίκη 2-1 απέναντι στην Τουλούζ. Οι Λιλουά ευτύχησαν να ανοίξουν από νωρίς το σκορ με δράστη τον Ντέιβιντ (5΄), όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το... καλησπέρα του β΄μέρους χάρη σε γκολ του Τσαϊμπί (48΄). Η χαρά στο στρατόπεδο της Τουλούζ βέβαια δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 53΄ο Ουνάς έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τη Λιλ που κράτησε το υπέρ της σκορ έως το φινάλε και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Νίκη για Μονπελιέ με buzzer-beater του Σαβανιέ

Δυο σερί ήττες αποδείχθηκαν πολλές για τη Μονπελιέ, η οποία έκαμψε την αντίσταση του Στρασβούργου με γκολ - λύτρωση του Σαβανιέ στο 90+4΄για να επιστρέψει στις επιτυχίες (2-1). Το γκολ του Νορντίν στο 17΄είχε ανοίξει τον δρόμο της νίκης για τους γηπεδούχους, όμως ο Ντιαλό ισοφάρισε στο 85΄επαναφέροντας την ισορροπία. Η Μονπελιέ ωστόσο βρήκε τον τρόπο για να πετύχει το νικητήριο γκολ σε νεκρό χρόνο για να σφραγίσει το τρίποντο και να σκαρφαλώσει στην 7η θέση της Ligue 1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα