Κάμπος: «Ο Μπαπέ δεν ήθελε να διώξει τον Νεϊμάρ, θέλουμε να ανανεώσουμε Μέσι και Ράμος»

Κάμπος: «Ο Μπαπέ δεν ήθελε να διώξει τον Νεϊμάρ, θέλουμε να ανανεώσουμε Μέσι και Ράμος»

Νίκος Κικίδης
Κάμπος: «Ο Μπαπέ δεν ήθελε να διώξει τον Νεϊμάρ, θέλουμε να ανανεώσουμε Μέσι και Ράμος»

bet365

Fake news χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπαπέ να ζητά την απομάκρυνση του Νεϊμάρ ο Λουίς Κάμπος, ενώ παράλληλα τόνισε πως στην Παρί δουλεύουν πάνω στις ανανεώσεις των Μέσι και Ράμος.

Πρόκειται για την φήμη που «στοίχειωσε» όσο καμία άλλη το μεταγραφικό παράθυρο της Παρί Σεν Ζερμέν. Τα δημοσιεύματα στη Γαλλία άλλωστε έδιναν κι έπαιρναν για το μέλλον του Νεϊμάρ στο σύλλογο, με πολλούς να ισχυρίζονται πως ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από την ομάδα έπειτα από σχετική απαίτηση του Κιλιάν Μπαπέ!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ζερόμ Ροτέν ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, έριξε επιτέλους φως στην υπόθεση, τονίζοντας πως οι σχετικές φήμες δεν ήταν τίποτα περισσότερο από fake news.

«Ο Νεϊμάρ δεν ήταν ποτέ κοντά στο να φύγει από την Παρί. Οι φήμες ήταν τελείως αναληθείς, όπως και το ότι ο Μπαπέ ήθελε να τον πουλήσουμε. Ο Νεϊμάρ είναι 100% μέρος του πρότζεκτ μας» ανάφερε χαρακτηριστικά προτού αναφερθεί στις υποθέσεις ανανέωσης των Μέσι και Ράμος.

«Ρώτησα τον Μέσι αν θέλει να μείνει και του είπα ότι ελπίζω να μείνει κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου εδώ τα επόμενα τρία χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Λέο. Για τον Ράμος, αν συνεχίσει να αποδίδει καλά γιατί να μην τον ανανεώσουμε»;

Παράλληλα, ο Πορτογάλος παραδέχθηκε πως το φετινό μεταγραφικό παράθυρο δεν ήταν καλό για την Παρί, καθώς δεν κατάφερε να πάρει αλλά και να... ξεφορτωθεί όσους παίκτες θα ήθελε: «Όχι δεν είμαι ικανοποιημένος. Δεν μιλούσαμε μόνο για τον Σκρίνιαρ.

Μιλούσαμε και με άλλους παίκτες, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Δεν πουλήσαμε αρκετούς παίκτες. Στείλαμε αρκετούς δανεικούς αλλά του χρόνου αυτοί οι παίκτες θα επιστρέψουν. Για αυτό τον λόγο θεωρώ πως η Παρί δεν είχε μια καλή μεταγραφική περίοδο» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα