Αζαξιό - Λιλ 1-3: Ξέσπασμα για τους Λιλουά μετά την επτάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν

Newsroom
Αζαξιό - Λιλ 1-3: Ξέσπασμα για τους Λιλουά μετά την επτάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Η Λιλ πέντε μέρες μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 7-1 επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Αζαξιό.

Τη δεύτερη νίκη της στη Ligue 1 μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Οσέρ πανηγύρισε η Λιλ. Οι Λιλουά πέντε μέρες μετά την εντός έδρας συντιβή από την Παρί Σεν Ζερμέν με 7-1 «ξέσπασαν» στην έδρα της Αζαξιό και επικράτησαν με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17΄με το δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Γιουσούφ Γιαζίτσι και στο 43' ο Τζόναθαν Μπαμπά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 67' ο Τιάγκο Ντιαλό έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ με σουτ εκτός περιοχής. Στο 84' ο Μπαγιάλα μείωσε με κεφαλιά σε 3-1. Η Λιλ κέρδισε πέναλτι στο 90' όταν ο Ντέιβιντ εκτέλεσε πέναλτι, σημάδεψε το δοκάρι και το 1-3 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα