Γουέστ Χαμ: Η Λυών απέρριψε πρόταση 40 εκατ. ευρώ για Πακετά

Newsroom
Γουέστ Χαμ: Η Λυών απέρριψε πρόταση 40 εκατ. ευρώ για Πακετά
Η Γουέστ Χαμ έκανε πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ στην Λυών για την απόκτηση του Λούκας Πακετά, όμως οι Γάλλοι την απέρριψαν.

Τα «σφυριά» έκαναν την πρώτη απόπειρά τους για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο της γαλλικής ομάδας, όμως τα 40 εκατ. ευρώ που της προσέφεραν, σύμφωνα με το SkySports, δεν στάθηκαν αρκετά για να την πείσουν να παραχωρήσει τον παίκτη. Ο Λούκας Πακετά δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Λυών.

Η Γουέστ Χαμ δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα και θα επιστρέψει με βελτιωμένη προσφορά. Οι εκπρόσωποι του παίκτη είναι στο Λονδίνο και προσπαθούν να γεφυρώσουν τις διαφορές για να ολοκληρωθεί το deal.

Πέρυσι, ο Βραζιλιάνος μέσος πραγματοποίησε 44 συμμετοχές με τους «Λιονέ» σκοράροντας 11 γκολ και μοιράζοντα 7 ασίστ σε περισσότερα από 3.000 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα