Παρί Σεν Ζερμέν: Έκλεισε στην Ρεν με 25 εκατ. ο Καλιμουεντό

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Έκλεισε στην Ρεν με 25 εκατ. ο Καλιμουεντό

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκλεισε με την Ρεν την συμφωνία για την πώληση του Αρνόντ Καλιμουεντό αντί 25 εκατ. ευρώ και προετοιμάζει το έδαφος και για την πώληση του Κέρερ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας συνεχίζουν να ξεφορτώνουν το ρόστερ τους. Αυτή τη φορά, συμφώνησαν με τoυς «Ρενέ» για την πώληση του Αρνόντ Καλιμουεντό αντί περίπου 25 εκατ. ευρώ, με τους Παριζιάνους να κρατούν και ποσοστό μεταπώλησης σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Οι ιατρικές εξετάσεις του έχουν προγραμματιστεί για σήμερα (11/08).

Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην Λανς και είχε εξαιρετικές επιδόσεις σημειώνοντας 13 γκολ σε 38 συμμετοχές σε γαλλικό πρωτάθλημα και Κύπελλο, αγωνιζόμενος για περισσότερα από 2.000 λεπτά.

Μετά τον νεαρό Γάλλο σειρά για να διαβεί την πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως θα πάρει ο Τίλο Κέρερ. Το συμβόλαιο του 25χρονου Γερμανού στόπερ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης. Έτσι, με την Γουέστ Χαμ να έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του και την Σεβίλλη να παρακολουθεί την υπόθεσή, η παραχώρησή του μοιάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Πέρυσι έπαιξε 34 φορές με τους Παριζιάνους σημειώνοντας δύο τέρματα και ξεπερνώντας τα 1.900 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα