Παρί Σεν Ζερμέν: «Πόρτα» στον Μέντες για Κριστιάνο

Παρί Σεν Ζερμέν: «Πόρτα» στον Μέντες για Κριστιάνο

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Le Parisien» ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά οι Γάλλοι δεν ενδιαφέρονται, καθώς ο Πορτογάλος δεν «χωράει» στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Μπορεί ο Έρικ Τεν Χαγκ να έχει ξεκαθαρίσει πως υπολογίζει κανονικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα πλάνα του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της επόμενης σεζόν, όμως ο Πορτογάλος δεδομένα επιθυμεί να αποχωρήσει και ψάχνει για μια πρόταση. Μετά την αρνητική εισήγηση του Τόμας Τούχελ για πιθανή μεταγραφή του «CR7» στην Τσέλσι ο εκπρόσωπος του αρχηγού της Πορτογαλίας, Ζόρζε Μέντες εισέπραξε ακόμα ένα «άκυρο».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Le Parisien» o πασίγνωστος ατζέντης πρότεινε τον Κριστιάνο στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν «ψήνονται». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Παριζιάνοι απάντησαν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πορτογάλος σταρ δεν «χωράει» στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο νέος τεχνικός της Παρί έχει στη γραμμή κρούσης τους τρεις «σταρ» της ομάδας Κιλιάν Μπαπέ, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ο 23χρονος διεθνής σέντερ φορ της Σασουόλο, Τζιανλούκα Σκαμάκα ως αντικαταστάτης του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα