Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς τους «ανεπιθύμητους» στην περιοδεία στην Ιαπωνία

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς τους «ανεπιθύμητους» στην περιοδεία στην Ιαπωνία

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς τους «ανεπιθύμητους» στην περιοδεία στην Ιαπωνία

bet365

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Γαλλίας θα πρέπει να... αποδεσμεύσουν σχεδόν όλους τους παίκτες που δεν υπολογίζουν πριν την περιοδεία στην Ιαπωνία.

Πολλές εξελίξεις αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο (16,17/7) στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν. Η ανάγκη να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας θα οδηγήσει τους ιθύνοντες να αποδεσμεύσουν πολλούς παίκτες πριν αποχωρήσει η αποστολή για την Ιαπωνία (περιοδεία από 16 έως 25 Ιουλίου με τρεις φιλικούς αγώνες).

Σχεδόν όλοι οι «ανεπιθύμητοι» παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν σε γαλλικό έδαφος. Απομένουν μία ή δύο περιπτώσεις που πρέπει να αποφασιστούν, αλλά το σύνολο των παικτών που θα ταξιδέψει στην Ασία υπολογίζεται σε περίπου είκοσι παίκτες.

Σύμφωνα με την «L'Equipe», οι Μάουρο Ικάρντι, Κουρζαβά, Ντράξλερ, Ερέρα, Βαϊνάλντουμ, Ερίκ Ζουνιόρ Ντινά-Εμπιμπέ, Ραφίνια, Σέρχιο Ρίκο και ο Ιντρίσα Γκέϊγ είναι όλοι στη λίστα των... αποχωρήσεων.

Αυτή η απόφαση για απόλυση των παικτών στους οποίους η PSG δεν βασίζεται πια, επιβεβαιώνει την επιθυμία της τριάδας Γκαλτιέ (προπονητής) - Λουίς Κάμπος (αθλητικός διευθυντής) - Αντέρο Ενρίκε (Αθλητικός Διευθυντής του Qatar Sports League) να προχωρήσουν σε σημαντική αναδιαμόρφωση του ρόστερ αυτό το καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα