Λυών: Επίσημη η επιστροφή του Τολισό

Newsroom
Λυών: Επίσημη η επιστροφή του Τολισό

bet365

Παίκτης της Λυών είναι και πάλι έπειτα από μια πενταετία ο Κορεντίν Τολισό, με τις δυο πλευρές να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με χρονική διάρκεια έως το 2027.

Επιστροφή στις... ρίζες για τον Κορεντίν Τολισό! Ο Γάλλος μέσος που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να γυρίσει στην αγαπημένη του Λυών, με το κλαμπ να επισημοποιεί τη συμφωνία τους με χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2027.

Την τελευταία πενταετία ο έμπειρος μέσος αγωνιζόταν με τη φανέλα των Βαυαρών, όμως οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί που τον ταλαιπωρούσαν τον απομάκρυναν από τη Bundesliga, με τον ίδιο να επιλέγει κατόπιν να επαναπατριστεί για χάρη της ομάδας που τον ανέδειξε.

Προϊόν των τμημάτων υποδομής της Λυών, ο 27χρονος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2014 και χάρη στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις ανάγκασε τη Μπάγερν να σπαταλήσει το ποσό των 41 εκατομμυρίων για να τον αγοράσει το 2017.

Πλέον ήρθε η ώρα για το... αντίθετο δρομολόγιο, με τον Τολισό να επιστρέφει και επίσημα στον γαλλικό σύλλογο για να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική προσθήκη των Λιονέ μετά από τον Λακαζέτ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα