Παρί Σεν Ζερμέν: Κοντά στην απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Κοντά στην απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες

bet365

Την Παρί Σεν Ζερμέν επέλεξε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ρενάτο Σάντσες, με τους Παριζιάνους να βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Λιλ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Νικήτρια στη «μάχη» για την υπογραφή του Ρενάτο Σάντσες φαίνεται πως αναδεικνύεται η Παρί Σεν Ζερμέν! Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μίλαν για την περίπτωσή του, ο Πορτογάλος τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι και να ενισχύσει άμεσα το κέντρο των Παριζιάνων.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, καταλυτικός παράγοντας στην απόφαση του 24χρονου ήταν οι γόνιμες συζητήσεις που είχε με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τον είχε φέρει το 2019 στη Λιλ.

Πλέον οι δυο άνδρες είναι πολύ πιθανό να ξανασμίξουν στο Παρίσι, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στους Λιλουά για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ρενάτο Σάντσες σημείωσε συνολικά 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δυο γκολ και πέντε ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα