Παρέδες: «Ο Μέσι ήθελε να με σκοτώσει και εγώ ήθελα να πάω σπίτι μου»

Παρέδες: «Ο Μέσι ήθελε να με σκοτώσει και εγώ ήθελα να πάω σπίτι μου»

Παρέδες: «Ο Μέσι ήθελε να με σκοτώσει και εγώ ήθελα να πάω σπίτι μου»

bet365

Ο Λεάντρο Παρέδες αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον Μέσι να θέλει να τον «σκοτώσει» για ένα άσχημο σχόλιο που έκανε ύστερα από σκληρό φάουλ προς τον σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας

Ο Παρέδες τραυμάτισε άσχημα τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα ένας συμπατριώτης τους να ήθελε να τον σκοτώσει. Αυτό το περιστατικό κάνει γνωστό ο Αργεντινός μέσος τώρα μέσω δηλώσεών του.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης για τους «16» του θεσμού το 2021, με την Παρί να επικρατεί 4-1 στον πρώτο αγώνα.

O Μέσι δέχθηκε ένα άσχημο μαρκάρισμα από τον συμπατριώτη του. Ωστόσο, δεν ήταν το φάουλ που τον... φούντωσε όσο ένα σχόλιο που έκανε ο Παρέδες.

«Θύμωσε, γιατί είχα κάνει ένα σχόλιο στους συμπαίκτες μου. Με άκουσε, και θύμωσε», είπε ο Παρέδες στην Caja Negra.

«Ήταν πραγματικά θυμωμένος. Με ενόχλησε. Ήταν κακό. Ήθελε να με σκοτώσει και εγώ ήθελα να πάω σπίτι», συμπλήρωσε ο μέσος της Παρί, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε:

«Μετά τον είδα στην εθνική ομάδα και έκανε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Μου έδειξε πώς είναι ως άνθρωπος. Τώρα, όταν έρχεται η συζήτηση σ' αυτό το περιστατικό, το συζητάμε και γελάμε, αλλά τότε ήταν πολύ θυμωμένος. Ήθελε να με σκοτώσει».

Photo Credits: Getty

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα