Μπαπέ: Διέψευσε τα δημοσιεύματα για «μαύρη λίστα»

Μπαπέ: Διέψευσε τα δημοσιεύματα για «μαύρη λίστα»

Newsroom
Μπαπέ: Διέψευσε τα δημοσιεύματα για «μαύρη λίστα»

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν άφησε αναπάντητες τις φήμες περί «μαύρης λίστας» που έχει σχηματίσει για 13 παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν συν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και διέψευσε το δημοσίευμα στα social media.

Ο συμβουλευτικός ρόλος που προβλέπει το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει μετατρέψει τον Κιλιάν Μπαπέ στον πρώτο παίκτη-πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ελίτ. Και μετά από αυτή την εξέλιξη, οι φήμες για τα πλάνα του 23χρονου στράικερ με γνώμονα την επόμενη σεζόν του κλαμπ δίνουν και παίρνουν, με τη Mundo Deportivo να αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της τη «blacklist» του Γάλλου διεθνούς, τη «μαύρη λίστα» δηλαδή με 13 ποδοσφαιριστές που ετοιμάζεται να «τελειώσει» από την Παρί, μαζί με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Μπαπέ πήρε θέση στα social media για το επίμαχο δημοσίευμα μέσω twitter. Ο σταρ των Παριζιάνων διέψευσε κατηγορηματικά όσα ανέφερε η ισπανική ιστοσελίδα, γράφοντας «fake news» σε αναδημοσίευση της είδησης από μια άλλη ποδοσφαιρική σελίδα, η οποία, μάλιστα, διέγραψε το post μετά την απάντηση του Γάλλου στράικερ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα