Μπαπέ: «Ενιωσα σαν νέος παίκτης της Παρί, έχω να δώσω πολλά ακόμα» (vid)

Μπαπέ: «Ενιωσα σαν νέος παίκτης της Παρί, έχω να δώσω πολλά ακόμα» (vid)

Μπαπέ: «Ενιωσα σαν νέος παίκτης της Παρί, έχω να δώσω πολλά ακόμα» (vid)

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ λίγες ημέρες μετά την επέκταση του συμβολαίου του μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Παρισιού αλλά και για τα συναισθήματα του που θα συνεχίσει έως το 2025 με την αγαπημένη του ομάδα.

Ο 23χρονος Γάλλος αστέρας είπε το πολυπόθητο «ναι» στον γαλλικό σύλλογο, απέρριψε την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε δώσει τα χέρια πριν συμφωνήσει με την Παρί και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Παρκ Ντε Πρενς» τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Αφού εξήγησε τους λόγους της επέκτασης του συμβολαίου του ο Κιλιάν Μπαπέ αποθεώθηκε στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα και τόνισε ότι ένιωσε σαν ήταν νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

«Ήταν μαγικό, ένιωθα σαν να ήμουν νέος παίκτης. Είναι απίστευτο να έχεις αυτή την αίσθηση. Είναι σαν να είμαι πρώτη φορά εδώ αλλά ουσιαστικά κλείνω πέντε χρόνια. Γι' αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και ελπίζω ότι θα πάμε πραγματικά καλά τα επόμενα τρία χρόνια.

Είναι μια μορφή αναγνώρισης για τους ανθρώπους, για την αγάπη που μου έδωσαν αυτά τα πέντε χρόνια. Είναι μέρος των πολλών κινήτρων αυτού του νέου συμβολαίου. Υπάρχει αυτή η αναγνώριση προς τον κόσμο, τον σύλλογο και τη χώρα μου, γιατί παραμένω Γάλλος. Ο χρόνος μου δεν έχει τελειώσει εδώ. Η ιστορία μου δεν έχει τελειώσει. Είτε συλλογικά είτε ατομικά, έχω ακόμα πολλά να κάνω εδώ. Αν είχα φύγει, θα είχα φύγει με τιμές, αλλά όχι με τις τιμές που θέλω. Είναι μια προσωπική επιλογή και όταν η επιλογή σου είναι προσωπική, είναι συχνά η σωστή», τόνισε χαρακτηριστικά στο επίσημο κανάλι της Παρί Σεν Ζερμέν ο πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας, το 2018.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα