Παρί Σεν Ζερμέν: Στρέφεται σε Ντε Γιονγκ για ενίσχυση στο κέντρο

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Στρέφεται σε Ντε Γιονγκ για ενίσχυση στο κέντρο

bet365

Στο «στόχαστρο» της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, με τη Μπαρτσελόνα να αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 80 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως τελικά δεν είναι η μοναδική που ορέγεται τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Parisien», η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει μια προσθήκη στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο εκλεκτός της διοίκησης ακούει στο όνομα του Ολλανδού.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Μπαπέ άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, προανήγγειλε μεταγραφές και όπως φαίνεται σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το όνομα του 25χρονου πρώην μέσου του Άγιαξ.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα δεν είναι αντίθετη στην πώληση του Ντε Γιονγκ, υπό την προϋπόθεση όμως πως ο ενδιαφερόμενος θα ικανοποιήσει τις οικονομικές της αξιώσεις, οι οποίες κυμαίνονται στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα