Ζινεντίν Ζιντάν: Απέρριψε πρόταση της Παρί για χάρη της εθνικής Γαλλίας

Ζινεντίν Ζιντάν: Απέρριψε πρόταση της Παρί για χάρη της εθνικής Γαλλίας

Κώστας Τόπας
Ζινεντίν Ζιντάν: Απέρριψε πρόταση της Παρί για χάρη της εθνικής Γαλλίας

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προσεγγίστηκε από τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι βέβαια έλαβαν αρνητική απάντηση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων.

Μετά την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ και με το μέλλον των Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Λεονάρντο καταδικασμένο, η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητάει προπονητικό επιτελείο και αθλητικό διευθυντή για την επόμενη σεζόν. Το όνομα του Λουίς Κάμπος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Παριζιάνων για την αντικατάσταση του Λεονάρντο, όπως κι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν για την τεχνική ηγεσία.

Οπως επισημαίνεται από την «Telefoot», οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Ωστόσο, η πρώτη απάντηση που έλαβαν από τον Γάλλο προπονητή ήταν αρνητική.

Ο Ζιντάν παραμένει ελεύθερος, περιμένοντας μια ευκαιρία της αρεσκείας τους για να συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του στους πάγκους. Ωστόσο το πρότζεκτ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι αυτό που ιδανικά αναζητεί ο 49χρονος τεχνικός μιας και επιθυμία του παραμένει η τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας.

Ετσι, αν δεν αλλάξει κάτι οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, μιας και η περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα