Μπαπέ: Ο Πέρεθ ενημέρωσε τους παίκτες της Ρεάλ για το «ναυάγιο»!

Μπαπέ: Ο Πέρεθ ενημέρωσε τους παίκτες της Ρεάλ για το «ναυάγιο»!

bet365

Όλα δείχνουν παραμονή του Μπαπέ στην Παρί και αυτό φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί πλέον και ο Φλορεντίνο Πέρεθ που φέρεται να ενημέρωσε σχετικά και τους παίκτες της Ρεάλ στ' αποδυτήρια!

Το σήριαλ του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Γάλλου σούπερ σταρ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να τα δίνει όλα για να τον κρατήσει. Το μόνο που ίσως δεν του έχει τάξει ακόμα είναι... ταξίδι στο φεγγάρι, μετά τα τρελά ποσά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την προσπάθεια του Νασέρ Αλ Κελαΐφι να πείσει τον Παγκόσμιο Κυπελλούχο του 2018 να συνεχίσει για μια τριετία ακόμα στο «Παρκ ντε Πρενς».

Τώρα, ο Ισπανός ρεπόρτερ και απόλυτα έγκυρος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, αναφέρει πως στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πάρει απόφαση πως ο Μπαπέ δεν θα βρίσκεται στο «Μπερναμπέου» από τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος τονίζει ότι ο πρόεδρος των «μερένγκες», Φλορεντίνο Πέρεθ, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπέτις, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στ' αποδυτήρια για το «ναυάγιο» στις προσπάθειες που έκανε η Ρεάλ για τον παίκτη.

Αυτό, θα προκάλεσε και την απογοήτευση του Μπενζεμά που πολύ θα ήθελε να παίξει και σε συλλογικό επίπεδο με τον συμπατριώτη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα