Ρεάλ Μαδρίτης: Φόβοι για αλλαγή σχεδίων από Μπαπέ την τελευταία στιγμή!

Ρεάλ Μαδρίτης: Φόβοι για αλλαγή σχεδίων από Μπαπέ την τελευταία στιγμή!

bet365

Εντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, καθώς οι Μαδριλένοι θεωρούν πως ο Γάλλος αστέρας άλλαξε γνώμη και τελικά θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ανανέωσης με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε την οριστική απόφαση για το μέλλον και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα θα την ανακοινώσει στις 22 Μαΐου, τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται και η Ligue 1. Εως τότε όμως τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση του Γάλλου αστέρα.

Πριν από μερικές ημέρες στην Ρεάλ ήταν αισιόδοξοι για την μετακίνησή του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο τώρα Παριζιάνοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να παραμείνει στην πόλη του φωτός. Η «Marca», αναφέρει ότι η αργοπορία του Μπαπέ έχει κάνει τους ανθρώπους των «μερένγκες» να ανησυχούν, καθώς όπως τονίζεται ο «Μπαπέ το σκέφτεται ακόμα...».

Μάλιστα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο από την πλευρά του αναφέρει πως η Ρεάλ περίμενε το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του, την περασμένη Τρίτη. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Η Παρί Σεν Ζερμέν βλέποντας ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει πει ακόμα το «ναι» στους Μαδριλένους, ελπίζει πως στο τέλος ο Μπαπέ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Παριζιάνους.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα