Μπαπέ: Πήρε την απόφαση για το μέλλον του και θα την ανακοινώσει στις 22 Μαΐου!

Μπαπέ: Πήρε την απόφαση για το μέλλον του και θα την ανακοινώσει στις 22 Μαΐου!

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε την οριστική απόφαση για το μέλλον και σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα θα την ανακοινώσει στις 22 Μαΐου, στις 12:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Το «σίριαλ» της υπόθεσης του Κιλιάν Μπαπέ μετά από μήνες φτάνει στο τέλος του. Ο Γάλλος σταρ μετά από επαφές τόσο με την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν όσο και με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε στην οριστική απόφαση για την επόμενη μέρα της καριέρας του και αναμένεται να την γνωστοποιήσει άμεσα.

Το ερχόμενο Σάββατο (21/5) οι πρωταθλητές Γαλλίας θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Μετς στο «Παρκ ντε Πρενς» και σύμφωνα με τα μέσα της Γαλλίας την Κυριακή (22/5) θα ανακοινώσει αν θα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν ή άμα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, μέσω του «Téléfoot» στις 11 το πρωί (12 ώρα Ελλάδας).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα