Στρασβούργο - Παρί Σεν Ζερμέν 3-3: «Back to back» ισοπαλία για τους πρωταθλητές

Βασίλης Μπαλατσός
Στρασβούργο - Παρί Σεν Ζερμέν 3-3: «Back to back» ισοπαλία για τους πρωταθλητές

bet365

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, αναδείχθηκε ισόπαλη με το Στρασβούργο, με σκορ 3-3 και έδωσε την ευκαιρία στη Νις να ξεφύγει με τρεις βαθμούς στην πέμπτη θέση.

Σε ένα θεαματικό παιχνίδι στο Στρασβούργο, η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική της Ligue 1 χωρίς νίκη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομώνυμη ομάδα, με σκορ 3-3 και έδωσε την ευκαιρία στη Νις να ξεπεράσει το Στρασβούργο και να ανέβει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, εάν κερδίσει την Κυριακή (1/5, 18:05) τη Μπορντό. «Καυτός» Μπαπέ με δύο γκολ και μια ασίστ.

Oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Γκαμεϊρό, 20 λεπτά αργότερα (23') ο Μπαπέ ισοφάρισε το σκορ, στο 64' ο Γάλλος σταρ έδωσε ασίστ στον Χακίμι για την ανατροπή και 68' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς και 35ο μέσα στη σεζόν. Στο 75' ο Βεράτι άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα και έβαλε το Στρασβούργο στο ματς και στο 90+1' ο Άντoνι Τσάτσι διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

Βαθμολογία:

ligue 1 table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα