Μπαπέ: Στη Ντόχα η οικογένειά του για να διαπραγματευτεί με την Παρί!

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ: Στη Ντόχα η οικογένειά του για να διαπραγματευτεί με την Παρί!

bet365

Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν, αφού η οικογένεια του Γάλλου ταξίδεψε στη Ντόχα με φόντο την ανανέωση! Προγραμματισμένο ταξίδι για Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα...

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η «σαπουνόπερα» αναφορικά με το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ!

Το συμβόλαιο του Γάλλου σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και στη Γαλλία παίζουν τα... ρέστα τους για να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης και να τον πείσουν να υπογράψει την πολυπόθητη επέκταση που θα τον κρατήσει στο Παρίσι και τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με το «RMC», οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται πλέον σε κορύφωση, αφού η οικογένεια Μπαπέ ταξίδεψε αυτές τις μέρες στη Ντόχα του Κατάρ για να διαπραγματευτεί τους όρους του νέου συμβολαίου.

Μια πληροφορία που καταφθάνει λίγες μόλις ώρες μετά τα σενάρια που έκαναν λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ Ρεάλ και Μπαπέ, αφού ο Γάλλος άλλαξε την αρχική του στάση και ζητά από τους Ισπανούς 100 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα!

Σε κάθε περίπτωση πάντως το μέλλον του 23χρονου αστέρα παραμένει ανοιχτό, αφού το «RMC» προσθέτει πως μετά το ταξίδι στη Ντόχα, η οικογένεια θα πάρει το αεροπλάνο για Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συζητήσει με τους Μερένγκες τους όρους μια οικονομικής συμφωνίας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα