Λιλ - Λανς 1-2: Έσπασε το αήττητο σερί των «Λιλουά» μετά από οκτώ αγωνιστικές

Newsroom
Λιλ - Λανς 1-2: Έσπασε το αήττητο σερί των «Λιλουά» μετά από οκτώ αγωνιστικές

bet365

Η Λανς έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Λιλ, έσπασε το αήττητο σερί που έτρεχαν οι «Λιλουά» και πλησίασε την πρώτη πεντάδα. Επέστρεψε στις νίκες η Σεντ Ετιέν, 2-1 τη Μπρέστ.

Η Λανς μετά τη νίκη επί της Νις με 3-0 πήρε δεύτερο κρίσιμο διαδοχικό τρίποντο, καθώς επικράτησε της Λιλ, εκτός έδρας, με 2-1 και έσπασε το αήττητο σερί που έτρεχαν οι «Λιλουά» τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές της Ligue 1 (τέσσερις νίκες - ισάριθμες ισοπαλίες). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 4' με τον Φρανκόβσκι και στο 37' πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Καλιμουέντο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο 45+1' με την κεφαλιά του Τσέκα, στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τον βαθμό. Η Λανς ανέβηκε στην έβδομη θέση με 50 βαθμούς, άφησε στην όγδοη τη Λιλ (48 β.) και μείωσε στους δυο βαθμούς την απόσταση από το πέμπτο Στρασβούργο, το οποίο όμως έχει παιχνίδι περισσότερο.

Βαθμολογικό «οξυγόνο» για τη Σεντ Ετιέν

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές (δυο ισοπαλίες - ισάριθμες ήττες) η Σεντ Ετιέν επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Μπρεστ με 2-1 στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και πήρε βαθμολογική «ανάσα». Ο Φρανκ Ονόρα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 8', «πληγώνοντας» την παλιά του ομάδα, όμως ο Μαντί Καμαρά «υπέγραψε» την ανατροπή με δύο γκολ στο 14' και στο 39' μετά από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ του Ντενίς Μπουανγκά. Οι «Στεφανουά» βγήκαν προς το παρόν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ανέβηκαν στη 17η θέση με 28 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Κλερμόν και τέσσερις παραπάνω από τη Μπορντό, όμως η Σεντ Ετιέν έχει ματς περισσότερο και από τις δύο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα