Ράμος: «Θα ήθελα να παίζω τέσσερα με πέντε χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο»

Ράμος: «Θα ήθελα να παίζω τέσσερα με πέντε χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο»

Κώστας Τόπας
Ράμος: «Θα ήθελα να παίζω τέσσερα με πέντε χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο»

bet365

Πεπεισμένος ότι μπορεί να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο άλλα τέσσερα με πέντε χρόνια είναι ο Σέρχιο Ράμος, παρά τους συχνούς τραυματισμούς που έχει παρουσιάσει τελευταία.

Ο Σέρχιο Ράμος έχει προλάβει να αγωνιστεί μονάχα σε έξι ματς τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μόλις σε δυο εξ αυτών έβγαλε 90λεπτο. Το μέλλον του στους Παριζιάνους είναι αβέβαιο, ειδικά από τη στιγμή που και οι Γάλλοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τη συνεργασία τους.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφές με την Σεβίλλη, για την επιστροφή του στη La Liga. Από την πλευρά του πάντως ο Ισπανός στόπερ δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, παρά το γεγονός ότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του.

«Έχω διετές συμβόλαιο με την Παρί. Θα προσπαθήσω να το κάνω τρία χρόνια. Ένα ακόμα και μετά θα δούμε. Θα ήθελα να παίξω από τέσσερα έως πέντε ακόμη χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και μετά να ζήσω μια άλλη εμπειρία. Όσο αντέχω από πλευράς φυσικής κατάστασης, νομίζω ότι μπορώ να έχω το μυαλό μου συγκεντρωμένο. Προτιμώ να παίζω στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο παρά να είμαι ο καλύτερος παίκτης γιατί τελικά το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και έχει να κάνει με τη νίκη ως ομάδα. Πριν γίνω ο καλύτερος στον κόσμο, προτιμούσα να παίζω σε παγκόσμια πρωταθλήματα, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και για όλα, πάντα χρειάζεσαι τη δουλειά της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Prime Video.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα