ΠΑΟΚ: Αναβλήθηκε λόγω ισχυρής χιονόπτωσης το Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ

ΠΑΟΚ: Αναβλήθηκε λόγω ισχυρής χιονόπτωσης το Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ

bet365

Η ισχυρή χιονόπτωση που πλήττει την κεντρική Γαλλία οδήγησε σε αναβολή της σημερινής αναμέτρησης Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ για το πρωτάθλημα της Ligue 1.

Ο προγραμματισμένος για σήμερα (2/4) εκτός έδρας αγώνας της Μαρσέιγ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, κόντρα στη Σεντ Ετιέν για τη Ligue 1, αναβλήθηκε εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης στην κεντρική Γαλλία και μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η γηπεδούχος ομάδα προς την ομοσπονδία.

Στο Geoffroy-Guichard το χιόνι έφτασε τα 25 εκατοστά και αυτό οδήγησε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να αποφασίσουν την αναβολή της αναμέτρησης και της μετάθεσης της για αύριο Κυριακή (3/4).

«Δεδομένων των δυσκολιών πρόσβασης στο γήπεδο Geoffroy-Guichard, η Λίγκα αποφάσισε, σε συμφωνία με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της συνάντησης, να αναβάλει τον αγώνα Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ, που ήταν προγραμματισμένος για αυτό το Σάββατο και να μετατεθεί για αύριο Κυριακή 3 Απριλίου», έγραψε η Σεντ Ετιέν στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η ακριβής ώρα του αγώνα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

@Photo credits: asseoficiel
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα