Ligue 1: «Κόλλησε» στο Μονπελιέ η Νις, «ανάσα» για Τρουά

Newsroom
Ligue 1: «Κόλλησε» στο Μονπελιέ η Νις, «ανάσα» για Τρουά

bet365

Η Νις των δέκα παικτών έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Μοντπελιέ και έδωσε την ευκαιρία στη Μαρσέιγ να την πιάσει στη βαθμολογία. Νίκη «ανάσα» για την Τρουά κόντρα στη Ναντ.

Η Νις δεν κατάφερε να πάρει δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στη Ligue 1 μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Μονπελιέ και πλέον η τρίτη Μαρσέιγ έχει την ευκαιρία να την πιάσει στη βαθμολογία αν κερδίσει την Κυριακή (13/3, 21:45) στην έδρα της Μπρέστ (50 έναντι 47 βαθμών).

Η ομάδα της Νίκαιας θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 3', όμως το σουτ του Άντι Ντελόρτ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα και είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 35' όταν ο πολύπειρος Βραζιλιάνος στόπερ, Ντάντε έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Τεζί Σαβανιέ ανέλαβε την εκτέλεση, επιχείρησε να κάνει «Πανένκα», όμως ο Γουόλτερ Μπενίτες τον είχε «διαβάσει», έμεινε όρθιος και μπλόκαρε τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του παιχνίδιου, όμως δεν κατάφεραν να βρουν γκολ, ενώ η Νις θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο 77', όμως του σουτ του Κάσπερ Ντόλμπεργκ πέρασε για λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας για την 28η αγωνιστική της Ligue 1 η Tρουά νίκησε τη Ναντ με 1-0 και πήρε μια βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Στο 43' γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαβιέρ Τσαβαλερίν να «σερβίρει» στον Ίκε Ουγκμπό το γκολ που έκρινε το ματς. Στο 90+3' oι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τoυς όμως ο Ρούμινιγκ Κουαμέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους. Η Τρουά ανέβηκε στη 15η θέση με τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τη 18η Λοριάν, ενώ η Ναντ έχασε την ευκαιρία της να ανέβει στην πεντάδα και έμεινε έβδομη με 42 βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα