Λιλ - Σεντ Ετιέν 0-0: Έχασαν έδαφος για την πεντάδα οι «Λιλουά»

Λιλ - Σεντ Ετιέν 0-0: Έχασαν έδαφος για την πεντάδα οι «Λιλουά»

bet365

Η Λιλ «γκέλαρε» στην έδρα της, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με τη 16η Σεντ Ετιέν (0-0) και έμεινε πίσω από την πρώτη πεντάδα, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη.

Μετά από δύο διαδοχικές νίκες επί της Λυών και της Κλερμόν η Λιλ «γκέλαρε», καθώς έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τη μαχητική Σεντ Ετιέν, η οποία πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια της για την παραμονή στη Ligue 1. Οι «Στεφανουά» βρίσκονται στη 16η θέση με 26 βαθμούς και πλέον απέχουν δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι «Λιλουά» έμειναν στην 6η θέση με 43 βαθμούς, ενά λιγότερο από το 5ο Στρασβούργο.

Σε ένα αρκετά κλειστό και με κακό ρυθμό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 37' με το δυνατό σουτ του Ριάντ Μπουντεμπούζ, όμως τρία λεπτά αργότερα οι πρωταθλητές Γαλλίας έφτασαν κοντά στο γκολ με το σουτ του Ζέκι Τσέλικ να σταματάσει στο αριστερό δοκάρι. Στο 75' ο Γιαχμπί Καζρί απείλησε τους Λιλουά», όμως ο Ζαρντίμ του είπε «όχι». Στο 85' ο Μπουράκ Γιλμάζ έπεσε μέσα στην περιοχή, διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες για τέταρτο διαδοχικό ματς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα