Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Κώστας Τόπας
Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

bet365

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αργεντινό αστέρα τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Παρί Σεν Ζερμέν στη εμφατική νίκη με 5-1 επί της Λιλ, βρίσκοντας μάλιστα και μια φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Με αυτόν τον τρόπο άφησε πίσω του τον θρύλο Πελέ, κι ανέβηκε στη 2η θέση των κορυφαίων σκόρερ του ποδοσφαίρου, ισοφαρίζοντας τον Γιόζεφ Μπίτσαν στα 759 γκολ και Πλέον, είναι πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που προπορεύεται όλων με 803 τέρματα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιλ, ο τεχνικός των Παριζιάνων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δεν έβρισκε λόγια για να αποθεώσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, τον οποίο και χαρακτήρισε καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

«Χωρίς αμφιβολία, ο Λίο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όπως ο καθένας, χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί. Χρειάζεται χρόνο να αποκαταστήσει τη φυσική του κατάσταση, μετά από ένα μήνα χωρίς ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορονοϊό. Είναι σημαντικό που ο Μέσι δείχνει τέτοια αφοσίωση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ποτσετίνο για τον Μέσι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα