Σέρχιο Ράμος: Θέλει να τιμήσει το διετές συμβόλαιο με την Παρί

Σέρχιο Ράμος: Θέλει να τιμήσει το διετές συμβόλαιο με την Παρί

Κώστας Ζάλιαρης
Σέρχιο Ράμος: Θέλει να τιμήσει το διετές συμβόλαιο με την Παρί

bet365

Αποφασισμένος να επιστρέψει και να βοηθήσει όσο μπορεί και όσο του επιτρέπουν οι δυνάμεις του, την Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι και το φινάλε του συμβολαίου του, εμφανίζεται ο Σέρχιο Ράμος.

Μπορεί από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και αυτή τη στιγμή να έχει μετρήσει μόλις πέντε συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα λόγω συνεχόμενων προβλημάτων που προκύπτουν, ωστόσο, ο άλλοτε ηγέτης της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης δεν το βάζει κάτω.

Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει – καλώς εχόντων των πραγμάτων αφού τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν – προς το τέλος του Φλεβάρη, ξανά γίνεται πολλή κουβέντα για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, εκείνος ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα επηρεαστεί.

Όπως τονίζει ο ισπανικός Τύπος, ο Ράμος θέλει να τιμήσει το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 11 εκατομμυρίων ανά σεζόν και θέλει να παίξει και να προσφέρει μέχρι και το 2023 στην ομάδα που τον εμπιστεύθηκε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα