Λανς - Μονακό 2-4: Με καταιγισμό από γκολ στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι Μονεγάσκοι

Newsroom
Λανς - Μονακό 2-4: Με καταιγισμό από γκολ στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι Μονεγάσκοι

bet365

Ακάθεκτη συνεχίζει η Μονακό στο Κύπελλο Γαλλίας, αφού κέρασε... τεσσάρα τη Λανς (2-4) και τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ταπεινωτικός αποκλεισμός για τη Σεντ Ετιέν που έμεινε εκτός από ομάδα της τέταρτης κατηγορίας!

Καταιγισμός από γκολ στο Λανς - Μονακό, με τους Μονεγάσκους να επικρατούν 4-2 και να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο ημίωρο είχαν προλάβει να φορτώσουν τρεις φορές τα αντίπαλα δίχτυα χάρη σε γκολ των Μπεν Γιεντέρ (18΄), Λούκας (27΄) και Ντιόπ (29΄).

Παρ΄όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να θεωρούν το ματς.... λήξαν από νωρίς και έδωσαν την ευκαιρία στη Λανς να επιστρέψει και να διεκδικήσει την πρόκριση, μειώνοντας αρχικά στο σκορ με τον Σαίντ (45΄), προτού ο ο Καλιμούεντο διαμορφώσει προσωρινά το 3-2. Ο Μπεν Γιεντέρ ωστόσο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε οριστικό φινάλε στη σεμνή τελετή, γράφοντας το τελικό 4-2 και σφραγίζοντας την πρόκριση της Μονακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Θύμα έκπληξης η Σεντ Ετιέν

Τέλος δεν έχει η κατρακύλα της Σεντ-Ετιέν τη φετινή περίοδο. Την ώρα που οι Στεφανουά πάνε από... σφαλιάρα σε σφαλιάρα στο γαλλικό πρωτάθλημα και φλερτάρουν με τον υποβιβασμό, πλέον... διάνθισαν την αγωνιστική τους καθίζηση με ταπεινωτικό αποκλεισμό και από το Κύπελλο. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άλλωστε η ήττα 1-0 από την Μπερζεράκ της τέταρτης κατηγορίας, η πραγματοποίησε το απόλυτο όνειρο και πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Εσαρπίτ στο 76΄, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε και να σηματοδοτεί το τέλος της παρουσίας της Σεντ Ετιέν στη διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα