Ραμί: «Προσπάθησαν να με πνίξουν πολλές φορές αλλά είμαι ακόμα εδώ»

Ραμί: «Προσπάθησαν να με πνίξουν πολλές φορές αλλά είμαι ακόμα εδώ»

Κώστας Τόπας
Ραμί: «Προσπάθησαν να με πνίξουν πολλές φορές αλλά είμαι ακόμα εδώ»

bet365

Ο Αντίλ Ραμί μίλησε για τις καλές και κακές στιγμές στην καριέρα του αλλά και για τη σχέση που είχε με την Πάμελα Άντερσον.

Ο Αντίλ Ραμί, ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Τρουά στη Ligue 1 αποφάσισε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που αναγκάστηκε να περάσει όταν αποχώρησε από την Μαρσέιγ το 2019.

«Όταν έφυγα από την Μαρσέιγ, πολλοί άνθρωποι έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να μην επιστρέψω στη Ligue 1. Ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου. Έκαναν τα πάντα για να με κάνουν να φύγω από το ποδόσφαιρο. Εδώ λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Προσπάθησαν να με πνίξουν πολλές φορές και είμαι ακόμα εδώ, όρθιος. Ο ποδοσφαιριστής είναι το εύκολο θύμα. Είναι όμορφος, έχει λεφτά και είναι νέος. Χωρίς γενικεύσεις, αλλά υπάρχουν πολλά κορίτσια που ενδιαφέρονται για τα χρήματά τους. Μερικές φορές θέλουν απλώς να κερδίσουν μέσω αυτών, θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα για να γίνουν γνωστοί», είπε αρχικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «L' Equipe».

Ο Ραμί που έγινε γνωστός παγκοσμίως στα gossip έντυπα και ως «ο εραστής των 12 φορές σεξ την ημέρα» μετά τη σχέση του με την Πάμελα Άντερσον, έδωσε μέσω του γαλλικού Μέσου τη δική του εκδοχή για την πρώην σχέση του.

«Τα κουτσομπολιά έχουν εξαπατήσει τον κόσμο. Δεν ήθελα να είμαι μέρος σε αυτό, αλλά η κοπέλα μου ήταν είδωλο και πολλοί άνθρωποι επηρεάστηκαν από όλα αυτά τα σκ***. Φοβήθηκα από όλους αυτούς τους παπαράτσι και έτσι αναγκάστηκα να φύγω από τη Γαλλία», κατέληξε ο 36χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα