Γκιμαράες: Κατηγορηματική διάψευση της Λυών για συμφωνία με Νιούκαστλ

Νίκος Κικίδης
Γκιμαράες: Κατηγορηματική διάψευση της Λυών για συμφωνία με Νιούκαστλ

bet365

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση μεταγραφής του Μπρούνο Γκιμαράες στη Νιούκαστλ, αφού η Λυών διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει έρθει σε συμφωνία με τους Άγγλους.

Την ώρα που τα αγγλικά Μέσα «βουίζουν» για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Μπρούνο Γκιμαράες στη Νιούκαστλ, η Λυών έρχεται μέσα από μερικές... αράδες να ανατρέψει τα δεδομένα!

Παρά τη σιγουριά που μετέδιδαν τα σχετικά ρεπορτάζ, η γαλλική ομάδα διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμφωνία με τους Magpies για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου και μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να μην πιστεύει την παραμικρή φήμη.

«Η Λυών διαψεύδει κατηγορηματικά τις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται από πολλά ΜΜΕ, τα οποία αποκαλύπτουν συμφωνία μεταξύ της Νιούκαστλ και της Λυών για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου διεθνή μέσου, Μπρούνο Γκιμαράες. Σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, όπου η παραμικρή φήμη παρουσιάζεται συχνά ως πραγματικότητα, η Λυών υπενθυμίζει ότι μόνο η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου πρέπει να ληφθεί υπόψη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Λιονέ στην ανακοίνωσή τους.

Πλέον μένει να φανεί αν η υπόθεση θα πάρει διαστάσεις... θρίλερ για τη Νιούκαστλ, η οποία παλεύει να ολοκληρώσει την τρίτη της μεταγραφή στο χειμερινό παζάρι, μετά από εκείνες των Τρίπιερ και Γουντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα