Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 2-0: Επιστροφή στις νίκες και στο +11 (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 2-0: Επιστροφή στις νίκες και στο +11 (vid)

bet365

Χωρίς τον Μέσι για άλλο ένα παιχνίδι, αλλά με Μπαπέ σκόρερ, η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Μπρεστ (2-0) και διατήρησε το +11 από τη 2η Νις.

Στις δύο τελευταίες εξορμήσεις της μακριά από την πρωτεύουσα τα βρήκε... σκούρα. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της στο 2022 κι όλα κύλησαν βάσει προγράμματος. Οι Παριζιάνοι επέστρεψαν στα τρίποντα μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Λοριάν και Λυών, επικρατώντας της Μπρεστ με 2-0 και διατήρησαν διψήφια διαφορά από τη 2η θέση.

Χωρίς τον ανέτοιμο Λιονέλ Μέσι μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά Μπαπέ παρόντος, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε προβάδισμα από το πρώτο μέρος χάρη στον Γάλλο σταρ. Από ασίστ του Βαϊνάλντουμ, ο Μπαπέ άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα για το νέο έτος και έδωσε την ώθηση στην ομάδα του να «καθαρίσει» το ματς. Αυτό συνέβη λίγα λεπτά μετά την ανάπαυλα, όταν ο Κέρερ μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Νούνο Μέντες στο 53', δίνοντας έτσι «αέρα» δύο τερμάτων στους πρωτοπόρους.

Το σκορ δεν άλλαξε, ο Σέρχιο Ράμος έκανε εντός έδρας ντεμπούτο ως αλλαγή για τα τελευταία 28 λεπτά κι έτσι η Παρί έφτασε τους 50 βαθμούς, την ώρα που η Νις ακολουθεί με 39 και η 3η Μαρσέιγ μπορεί να περάσει 2η καθώς έχει 36 με δύο ματς λιγότερα.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Ντοναρούμα, Κέρερ, Μαρκίνιος, Μέντες, Βαϊνάλντουμ (46' Ντανίλο), Βεράτι (80' Μισού), Ερέρα (80' Παρέδες), Ντι Μαρία (72' Ράμος), Ικάρντι (80' Σίμονς), Μπαπέ

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα