Νεϊμάρ: Επέστρεψε στο Παρίσι και δίνει μάχη να προλάβει Ρεάλ

Νεϊμάρ: Επέστρεψε στο Παρίσι και δίνει μάχη να προλάβει Ρεάλ

Κώστας Τόπας
Νεϊμάρ: Επέστρεψε στο Παρίσι και δίνει μάχη να προλάβει Ρεάλ

bet365

Αφού πέρασε τις διακοπές στη Βραζιλία, ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη Γαλλία. Ωστόσο, παραμένει αβέβαιη η συμμετοχή του στα νοκ άουτ του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διακοπές τελείωσαν για τον Νεϊμάρ. Ο σταρ της Παρί, που είχε επωφεληθεί από μερικές επιπλέον ημέρες στη Βραζιλία, επέστρεψε στη Γαλλία.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να πιάσει αμέσως δουλειά καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό στον αριστερό του αστράγαλο.

Στον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν τον περασμένο Νοέμβριο, ο Βραζιλιάνος σταρ γύρισε τον αστράγαλο του και αποχώρησε με πατερίτσες. Επειτα, ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, καθώς έδειξαν ότι έπρεπε να μείνει εκτός γηπέδων για δύο μήνες.

Ο 29χρονος επιθετικός συνέχισε την αποκατάστασή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του, αλλά οι Παριζιάνοι ανέφεραν ότι η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Ετσι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νεϊμάρ για το ματς με την Ρεάλ για τους «16» του Champions League στις 15 Φεβρουαρίου.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα