Μονακό: Ο Κλεμάν διάδοχος του Κόβατς

Μονακό: Ο Κλεμάν διάδοχος του Κόβατς

bet365

Ο Φιλίπ Κλεμάν αποχώρησε από τη Μπριζ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας του Πριγκιπάτου ως το 2024.

Η διαδικασία εύρεσης προπονητή δεν κράτησε περισσότερο από μερικές μέρες στη Μονακό. Μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς, ο οποίος αποχαιρέτησε παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στο -4 από τη 2η θέση, οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Φιλίπ Κλεμάν ως το 2024.

Ο Βέλγος manager πιστοποίησε την αξιόλογη δουλειά του στη Μπριζ την τελευταία διετία, έχοντας κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα και αναδείξει αρκετά νέα ταλέντα μέσω των συμμετοχών στο Champions League, πράγμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Μονακό για το τρέχον project στην ομάδα του Πριγκιπάτου.

Τη θέση του Κλεμάν στον πάγκο της Μπριζ ανέλαβε ο βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν κατά το πέρασμά του από τη Μπαρτσελόνα, Άλφρεντ Σρόιντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα