Μέσι - Κορονοϊός: Κατηγορούν DJ ότι τον κόλλησε και τον αποκαλούν... δολοφόνο

Μέσι - Κορονοϊός: Κατηγορούν DJ ότι τον κόλλησε και τον αποκαλούν... δολοφόνο

Βασίλης Μπαλατσός
Μέσι - Κορονοϊός: Κατηγορούν DJ ότι τον κόλλησε και τον αποκαλούν... δολοφόνο

bet365

Ο DJ Fer Palacio δέχεται «πυρά» τις τελευταίες ώρες από θαυμαστές του Μέσι και οπαδούς της Παρί, οι οποίοι τον κατηγορούν, πως κόλλησε τον Αργεντινό σταρ κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της δεύτερης ημέρας του 2022 ο Λιονέλ Μέσι είναι ένα από τα τέσσερα κρούσματα στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν. Πολλοί χρήστες των Social Media κατηγόρησαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τον γνωστό DJ, Fer Palacio πως είναι υπαίτιος για το γεγονός πως ο Αργεντινός σταρ νόσησε.

O Aργεντινός DJ είχε δώσει το παρών στα βραβεία Cosco Army, στα οποία ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Ο Fer Palacio αντί να μείνει σε προληπτική καραντίνα τα Χριστούγεννα βρέθηκε σε πάρτι , οπού φωτογραφήθηκε με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο γνωστός στη λατινική Αμερική DJ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Social Media απάντησε στους οπαδούς που τον κατηγορούν με τον πιο απλό τρόπο. Ένα αρνητικό μοριακό τεστ και τη λεζάντα «Δεν μόλυνα τον Μέσι».

«Ξύπνησα και είχα πάρα πολλά μηνύματα. Το όνομά μου ήταν τρεντ στο Twitter, επειδή ο Μέσι βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό και θεώρησαν πως τον κόλλησα εγώ. Με αποκαλούν δολοφόνο, πολύ σκληρά λόγια. Έκανα τεστ, γιατί πρέπει να ταξιδέψω στην Ουρουγουάη. Δεν έχω Covid», είπε σχετικά με τις κατηγορίες ο Fer Palacio.

@Photo credits: Instagram: ferpalaci0
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα