Μπαπέ: «Δεν θα πάω στη Ρεάλ τον Γενάρη, το μόνο που σκέφτομαι είναι να την αποκλείσω»

Newsroom
Μπαπέ: «Δεν θα πάω στη Ρεάλ τον Γενάρη, το μόνο που σκέφτομαι είναι να την αποκλείσω»

bet365

Στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο Κίλιαν Μπαπέ, ξεκαθαρίζοντας πως το μοναδικό πράγμα που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσει το Champions League με τους Γάλλους.

Τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο τον ήθελε να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στον Ιανουάριο για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Κίλιαν Μπαπέ.

Ο Γάλλος ξεκαθάρισε πως θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με τη φανέλα των Παριζιάνων και το μόνο που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η διπλή μονομαχία απέναντι στους Μερένγκες σε λίγους μήνες για τους «16» του Champions League.

«Δεν είναι αυτή η ώρα για να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να κερδίσω την Ρεάλ Μαδρίτης τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Δεν θα πάω τον Ιανουάριο στη Ρεάλ. Θα τελειώσω τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλω να δώσω τα πάντα για να κερδίσω ένα μεγάλο τίτλο για τους οπαδούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα πάντως στην Ισπανία επιμένουν πως η μεταγραφή του Μπαπέ στη Βασίλισσα αποτελεί απλώς θέμα χρόνου, αφού ο 23χρονος δείχνει αποφασισμένος να ετοιμάσει βαλίτσες για Μαδρίτη το προσεχές καλοκαίρι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα