Γλίτωσε το κάζο με Ικάρντι η Παρί, αποβλήθηκε ο Ράμος!

Γλίτωσε το κάζο με Ικάρντι η Παρί, αποβλήθηκε ο Ράμος!

Newsroom
Γλίτωσε το κάζο με Ικάρντι η Παρί, αποβλήθηκε ο Ράμος!

bet365

Ο Ικάρντι στο 91' γλίτωσε την Παρί από κάζο, που έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην προτελευταία Λοριάν. Αποβλήθηκε ο Σέρχιο Ράμος.

H Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών απουσιών γλίτωσε στις καθυστερήσεις το κάζο, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την προτελευταία Λοριάν. Οι Παριζιάνοι που παρουσιάστηκαν χωρίς Μπαπέ και Νεϊμάρ έμειναν με δέκα παίκτες στο 86' λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος (είχε μπει αλλαγή στο 46'), ωστόσο ο Ικάρντι έσωσε το βαθμό στο τέλος. Ετσι, βρίσκεται στο +13 από Νις και Μαρσέιγ (με ματς λιγότερο οι Μασσαλοί). Η Λοριάν άνοιξε το σκορ στο 40΄με τον Μονκοντουί, αλλά στο 90+1' ο Ικάρντι διαμόρφωσε το 1-1.

Έσωσε τον βαθμό στο 90+7΄η Μαρσέιγ, δεν σηκώνει κεφάλι η Λυών

Δευτερόλεπτα μακριά από ήττα βρέθηκε η Μαρσέιγ, όμως το buzzer beater του Παγιέ στο 90+7΄έσωσε βαθμό και προσχήματα (1-1). Οι Μασσαλοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη μαχητική Ρεμς που μπήκε μπροστά στο σκορ στο 75΄με τον Εκιτικέ και έχτισε βάσεις νίκης. Η αποβολή του Ντιένγκ στο 85΄φάνηκε να σφραγίζει το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους που πήραν το αριθμητικό πλεονέκτημα, που όμως τελικά δεν εκμεταλλεύτηκαν και δέχθηκαν την ισοφάριση στην εκπνοή. Από την πλευρά της η Μαρσέιγ μπορεί τελικά να γλίτωσε το κάζο, αλλά υπέστη νέα γκέλα που την περιόρισε στην τρίτη θέση της Ligue 1.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λυών και Μετζ (1-1), με τους Λιονέ να μένουν για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη. Παρά το προβάδισμα με τον Λουκέμπα (56΄), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα και περιόρισαν το σύνολο του Μπος στην 13η θέση. Νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Μονακό που επικράτησε 2-1 της Ρεν και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη (-2). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τεριέ (16΄), όμως οι Μονεγάσκοι βρήκαν την απάντηση με τον Μπεν Γιεντέρ στο 35'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φόλαντ στο 72'.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1
  • Λυών - Μετς 1-1
  • Μαρσέιγ - Ρεμς 1-1
  • Μονακό - Ρεν 2-1
  • Μονπελιέ - Ανζέρ 4-1
  • Μπορντό - Λιλ 2-3
  • Νις - Λανς 2-1
  • Σεντ Ετιέν - Ναντ 0-1
  • Τρουά - Μπρεστ 1-1
  • Kλερμόν - Στρασβούργο Αναβολή

Βαθμολογία:

fcv

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα