Λεονάρντο: «Δεν περιμέναμε να μείνει τόσο καιρό εκτός ο Ράμος»

Λεονάρντο: «Δεν περιμέναμε να μείνει τόσο καιρό εκτός ο Ράμος»

Κώστας Τόπας
Λεονάρντο: «Δεν περιμέναμε να μείνει τόσο καιρό εκτός ο Ράμος»

bet365

Για τους τραυματισμούς αλλά και για το διάστημα που χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης ο Σέρχιο Ράμος, από τη μέρα που έφτασε στην Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο 35χρονος Ισπανός στόπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στη Σεντ Ετιέν, καταγράφοντας ολόκληρο 90λεπτο, ωστόσο χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το βράδυ της Κυριακής (19/12) για να πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Ο Ράμος αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο νικηφόρο ματς της ομάδας του (3-0) για το Κύπελλο με τη Φινιέ-Ολνογιέ κι έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε όλο αυτό το διάστημα.

Οσο να ναι πάντως μακροχρόνια απουσία του από τα γήπεδα, έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της Παρί, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμέναμε να μείνουμε 4 ή 5 μήνες χωρίς τον Σέρχιο. Γνωρίζαμε ότι είχε κάποια προβλήματα. Είχε έναν τραυματισμό και η προετοιμασία ήταν δύσκολη γι΄ αυτόν. Ομως νομίζω, ότι πλησιάζει στην κανονικότητα, το ελπίζουμε. Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι σημαντικός. Θα ήταν πολύ σημαντικό να τον έχουμε μαζί μας για το δεύτερο μέρος της σεζόν, το οποίο θεωρούμε και αποφασιστικό κομμάτι», τόνισε σε συνέντευξή του στο «Europe 1».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα