Ρεν - Μονπελιέ 2-0: Κυρίαρχη και αναρρίχηση στη δεύτερη θέση

Ρεν - Μονπελιέ 2-0: Κυρίαρχη και αναρρίχηση στη δεύτερη θέση

Newsroom
Ρεν - Μονπελιέ 2-0: Κυρίαρχη και αναρρίχηση στη δεύτερη θέση

bet365

Η Ρεν είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην Μονπελιέ της οποίας επικράτησε 2-0 για να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος.

Συνέχεια στις νίκες έδωσε η Ρεν, η οποία μετά την εμφατική επικράτηση 4-1 κόντρα στη Λύων πέρασε χωρίς πρόβλημα και το εμπόδιο της Μονπελιέ (2-0) για να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της Ligue 1. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Τεριέ μόλις στο 8΄με τον Μάγιερ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ είκοσι λεπτά αργότερα.

Η Μονπελιέ προσπάθησε να αντιδράσει, αποφάσισε να παίξει σκληρά για να κάνει πιο δύσκολη τη βραδιά της Ρεν, όμως τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει με δέκα παίκτες από το 41΄ εξαιτίας της αποβολής του Σαβανιέ. Το αριθμητικό πλεονέκτημα διευκόλυνε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους γηπεδούχους που τελικά έριξαν ταχύτητα και διαφύλαξαν μέχρι τέλους τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα