Ραϊόλα: «Δεν έφερα εγώ τον Ντοναρούμα στην Παρί, δεν κάνω τον ταξιτζή»

Ραϊόλα: «Δεν έφερα εγώ τον Ντοναρούμα στην Παρί, δεν κάνω τον ταξιτζή»

Κώστας Τόπας
Ραϊόλα: «Δεν έφερα εγώ τον Ντοναρούμα στην Παρί, δεν κάνω τον ταξιτζή»

bet365

Με δηλώσεις του ο Μίνο Ραϊόλα φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει μετανιώσει για την μετακίνηση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα από την Μίλαν στην Παρί,

Ο 22χρονος Ιταλός κίπερ δεν έχει καταφέρει ακόμα να εγκλιματιστεί με τη νέα του ομάδα, λόγω του έντονου συναγωνισμού που έχει με τον Νάβας στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν έχει καταλήξει ακόμα σε βασικό γκολκίπερ, μιας και τόσο ο γερόλυκος Νάβας όσο και ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ντοναρούμα του βάζουν δύσκολα σε κάθε ματς.

Ο πρώην πορτιέρε της Μίλαν πάντως πρόσφατα δήλωσε ότι: «Με ενοχλεί να είμαι στον πάγκο», με τον Μίνο Ραϊόλα πάντως να μην ανησυχεί και ιδιαίτερα λέγοντας δεν είναι δυνατόν να δέχεται κατηγορίες για την μετακίνηση του Ντοναρούμα στην Γαλλία.

«Δεν έφερα εγώ τον Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κάνω τον ταξιτζή. Εγώ ενδιαφέρομαι για τα συμφέροντα των παικτών που εκπροσωπώ και δεν μετανιώνω για κάτι.

Θεωρώ πως δεν έχει ενοχληθεί από την κατάσταση με τον Νάβας. Είναι απλά μία νέα φάση για εκείνον και όχι μία ιδιαίτερη φάση. Δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του με τη νέα του ομάδα και δεν είμαι εγώ που πήρα παίκτη μακριά από την Μίλαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός ατζέντης του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα