Προπονητής Ναντ: «Η Γαλλία πρέπει να ευχαριστεί την Παρί και το Κατάρ»

Βασίλης Μπαλατσός
Προπονητής Ναντ: «Η Γαλλία πρέπει να ευχαριστεί την Παρί και το Κατάρ»

bet365

Ο προπονητής της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ, μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε πως το γαλλικό ποδόσφαιρο και η ίδια η χώρα πρέπει να ευχαριστούν τους Παριζιάνους και τη διοίκηση τους.

Η Ναντ έχει μπροστά της μια δύσκολη αποστολή, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει το Σάββατο (20/11, 18:00) την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» για τη 14η αγωνιστική της Ligue 1.

Στο πλαίσιο της ερχόμενης αναμέτρησης ο προπονητής των «καναρινιών», Αντουάν Κομπουαρέ, αποθέωσε τους Παριζιάνους και τη διοίκηση τους για την προσφορά τους τόσο στο γαλλικό ποδόσφαιρο, όσο και στην ίδια τη χώρα.

«Εδώ στη Γαλλία, όλοι οι παίκτες, οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα οι άνθρωποι από τον επαγγελματικό χώρο, μπορούν μόνο να ευχαριστήσουν την Παρί Σεν Ζερμέν και το Κατάρ. Εάν τα γήπεδα γεμίσουν, είναι επειδή η Παρί έχει αστέρια. Το να τους έχουμε εδώ είναι πολύ καλό για όλους μας.

Με τους ανθρώπους που εργάζονται γύρω από τους παίκτες της Παρί, τους ξενοδόχους, τα εστιατόρια, τους ανθρώπους που ξοδεύουν τα χρήματά τους γύρω από την ομάδα, βοηθούν με τη σειρά τους τη γαλλική φορολογία. Προτιμάμε να βλέπουμε αυτούς τους παίκτες να πηγαίνουν στην Αγγλία ή στη Γερμανία; Το να τους έχουμε εδώ στη Γαλλία σήμερα είναι πολύ καλό», ανέφερε ο 58χρονος τεχνικός της Ναντ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα