Νεϊμάρ: «Από το 2017 προσπαθώ να κατακτήσω το Champions League με την Παρί» (vid)

Νεϊμάρ: «Από το 2017 προσπαθώ να κατακτήσω το Champions League με την Παρί» (vid)

Κώστας Τόπας
Νεϊμάρ: «Από το 2017 προσπαθώ να κατακτήσω το Champions League με την Παρί» (vid)

bet365

Ο Νεϊμάρ μίλησε για την μεγάλη του επιθυμία να κατακτήσει το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, τον Λιονέλ Μέσι αλλά και για το όραμα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η φετινή σεζόν για τον Βραζιλιάνο αστέρα δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, καθώς στα οκτώ παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει μόλις ένα γκολ και δύο ασίστ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Red Bull», ο Νεϊμάρ μίλησε για το ξεκίνημα της ομάδας του, τον Λιονέλ Μέσι αλλά και για την επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που έχω τον Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό είδωλο, κορυφαίος παίκτης και ιδιοφυΐα, αλλά και φίλος μου. Και όταν έχεις φίλους δίπλα σου, η καθημερινότητά σου είναι πιο ανάλαφρη και ήρεμη. Ελπίζουμε να γράψουμε ιστορία μαζί, όπως κάναμε στη Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά για τον Λιονέλ Μέσι και στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για τους συμπαίκτες που τον έχουν ενθουσιάσει έως τώρα στην ομάδα του.

«Ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Μάρκο Βεράτι. Ο Μπαπέ είναι πολύ γρήγορος, νέος, είναι σπουδαίος παίκτης. Για το Βεράτι ήξερα ότι ήταν καλός, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλός και ιδιοφυΐα. Σήμερα μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους καλύτερους χαφ με τους οποίους έχω παίξει, δίπλα στον Τσάβι και τον Ινιέστα».

Φυσικά, ο Νεϊμάρ δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τους στόχους του, με τον ίδιο να απαντάει πως θέλει επιτέλους να πανηγυρίσει έναν τίτλο του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Θα ήταν απίστευτο. Ήρθα στην Παρί με στόχο να σηκώσω το τρόπαιο του Champions League. Αυτό προσπαθώ να κάνω από το 2017. Σήμερα η ομάδα μας έχει κάτι καινούργιο, υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες και εξακολουθούμε να προσαρμοζόμαστε μεταξύ μας. Μόλις συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον θα είμαστε πολύ δυνατοί συλλογικά και ατομικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι. Θα ήταν απίστευτο να κάνουμε με την Παρί αυτό που κάναμε στη Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του 29χρονου άσου.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα