Ligue 1: Νέα γκέλα για Λιλ, 1-1 με τη Μπρεστ (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Ligue 1: Νέα γκέλα για Λιλ, 1-1 με τη Μπρεστ (vids)

bet365

Η Ναντ διεύρυνε της επικρατώντας της Κλερμόν (2-1), ενώ η Λιλ «γκέλαρε» για ακόμα ενα ματς μένοντας στο 1-1 με τη Μπρεστ.

Η Λιλ για ακόμα ένα παιχνίδι πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και «γκέλαρε». Οι πρωταθλητές Γαλλίας υποδέχτηκαν την ουραγό Μπρεστ, όμως δεν κατάφεραν να τη «λυγίσουν».

Οι γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν στο 19' με τον Γιονατάν Νταβίντ. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση σε 13 λεπτά. Στο 32' ο Φαβρ εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε, μπέρδεψε Γκρμπίτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Η Λιλ πίεσε, όμως οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν μέχρι τέλους έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους.

Άντεξε με δέκα η Ναντ

Η Ναντ παραμένει σε τροχιά... Ευρώπης, καθώς επικράτησε της Κλερμόν με 2-1, μένοντας αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι εξ αρχής και προηγήθηκαν στο 39' με το Γκιρότο. Ο αμυντικός χαφ των γηπεδούχων σούταρε μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Η αποστολή των γηπεδούχων να κρατήσουν το προβάδισμα τους δυσκόλεψε στι 39' με τον Γιόχαν Γκαστιέν να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθυείας κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 49' με τον Μπάγιο να ισοφαρίζει με σουτ σε 1-1.

Η Ναντ έβγαλε χαρακτήρα και παρόλο που έπαιζε με δέκα κατάφερε να πάρει το παιχνίδι. Στο 61' ο Λούντοβιτς Μπλας έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους με το 2-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Το αυριανό (24/10) πρόγραμμα:

14:00 Nις - Λυών

16:00 Λανς - Μετς

16:00 Λοριάν - Μπορντό

16:00 Ρεμς - Τρουά

16:00 Ρεν - Στρασβούργο

18:00 Μονακό - Μονπελιέ

21:45 Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα