Λιονέλ Μέσι: Βγήκε σε δημοπρασία το δελτίο του από το 1995 (vid)

Κώστας Τόπας
Λιονέλ Μέσι: Βγήκε σε δημοπρασία το δελτίο του από το 1995 (vid)

bet365

Ένα από τα πρώτα δελτία του Λιονέλ Μέσι με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, αν όχι το πρώτο, έβγαλε σε δημοπρασία η «Goldin Auctions» στις Η.Π.Α.

Πριν μετακομίσει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την Νιούελς Ολντ Μπόις, στο Ροσάριο.

Ενας από τους κορυφαίους οίκους που διαθέτει αθλητικά αναμνηστικά και συλλεκτικά κομμάτια, αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία το συγκεκριμένο δελτίο του Λιονέλ Μέσι. Η «Goldin Auctions» έδωσε στη δημοσιότητα το σπάνιο έγγραφο, το οποίο ήδη έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές και χρονολογείται από το 1995.

Μάλιστα, το βαθμολόγησε με δέκα στην κλίμακα που χρησιμοποιεί για να υποδείξει το πόσο αυθεντικό χαρακτηρίζεται κάποιο συλλεκτικό κομμάτι που πουλάει. Ο πρώτος υποψήφιος αγοραστής δεν άργησε να βρεθεί και προσέφερε 10 χιλιάδες δολάρια, ωστόσο, με το πέρασμα των ημερών κι αφότου έδωσε προβολή στη διαδικασία ο λογαριασμός της Νιούελς Ολντ Μπόις στο Twitter, τα ποσά διπλασιάζονται.

Λίγες ημέρες αργότερα, η προσφορά έφτασε τις 20 χιλιάδες δολάρια, ενώ πριν από μερικές ώρες η Goldin Auctions ενημέρωσε πως το ποσό βρίσκεται ήδη στις 39.000 δολάρια. Η δημοπρασία πάντως θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το που τελικά θα καταλήξει το σπάνιο δελτίο του Λιονέλ Μέσι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα