Ντοναρούμα: Δυσαρεστημένος στην Παρί, ετοιμάζει πρόταση το καλοκαίρι η Γιουβέντους

Κώστας Τόπας
Ντοναρούμα: Δυσαρεστημένος στην Παρί, ετοιμάζει πρόταση το καλοκαίρι η Γιουβέντους

bet365

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα δεν περνάει και τις καλύτερες του ημέρες στο Παρίσι κι αυτό έχει κάνει τους ιθύνοντες της Γιουβέντους να σκέφτονται για την απόκτηση του, το καλοκαίρι.

Ο 22χρονος Ιταλός πορτιέρε το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τη Μίλαν και αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, ως ελεύθερος. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κερδίσει γάντια βασικού, μιας και ο Κέιλορ Νάβας δεν χάνει τη θέση του κάτω από τα γκολποστ των Παριζιάνων.

Ενδεικτικό ότι ο Ντοναρούμα έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει η Παρί έως τώρα στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι «Corriere della Sera» και η «Gazzetta dello Sport», το γεγονός ότι έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, έχουν κάνει τον νεαρό κίπερ να είναι δυσαρεστημένος.

Ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα από την πλευρά του, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι πριν αποχωρήσει από τη Μίλαν για την Παρί, συζητούσε με την Γιουβέντους για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ωστόσο, η «Γηραιά Κυρία» αποφάσισε να μην προχωρήσει στην περίπτωση του Ντοναρούμα, διατηρώντας τον Σέζνι κάτω από τα γκολποστ, καθώς τότε υποστήριζαν ότι δεν επιθυμούσαν να έχουν δύο τερματοφύλακες κορυφαίας κατηγορίας.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα, όμως αναφέρουν ότι η διοίκηση της Γιουβέντους άλλαξε γνώμη σήμερα και στρέφεται ξανά στην περίπτωση του Ντοναρούμα, για τον οποίο αναμένεται να καταθέσει πρόταση το καλοκαίρι για να τον κάνει δικό της.

@Photo credits: Video Screen
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα