Λανς - Λιλ: 1-0 Ιστορική νίκη... μετ' επεισοδίων (vid)

Newsroom
Λανς - Λιλ: 1-0 Ιστορική νίκη... μετ' επεισοδίων (vid)

bet365

Επεισόδια, διακοπή, επιστροφή και στο τέλος... ποδόσφαιρο. Η Λανς κατάφερε να πάρει ιστορική νίκη απέναντι στην απογοητευτική Λιλ (1-0) σε ένα ντέρμπι όμως που σημαδεύτηκε από έκτροπα.

Ακόμη μια αναμέτρηση στη Γαλλία που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια.

Η Λανς μπορεί να πήρε τελικά τη νίκη απέναντι στη Λιλ, όμως το αποτέλεσμα και το ίδιο το ποδόσφαιρο πέρασαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα σε δεύτερη μοίρα. Κι αυτό γιατί το ματς ακολούθησε στο ημίχρονο το δρόμο που... χάραξε το Νις - Μαρσέιγ

Στην ανάπαυλα οπαδοί της γηπεδούχου μπήκαν στο γήπεδο και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον αυτών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολούθησαν σκηνές που θύμισαν σε μεγάλο βαθμό εκείνες της Νίκαιας, με καθίσματα και καρέκλες να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση και την αστυνομία να παρεμβαίνει έστω και αργοπορημένα για να σταματήσει τα επεισόδια.

Η διακοπή του ματς πάντως δεν κράτησε για πολύ με τις δυο ομάδες να επιστρέφουν τελικά στον αγωνιστικό χώρο και μετά την κακή παρένθεση να βλέπουμε και πάλι ποδόσφαιρο. Στο 78΄ ο Φράνκοβιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε την πρώτη νίκη της Λανς απέναντι στη Λιλ έπειτα από 15 χρόνια και 12 ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Από την πλευρά τους η Λιλούα συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία και όλα δείχνουν πως έχουν πετάξει λευκή πετσέτα για ένα... ονειρικό back to back τίτλο από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα