Μπαπέ: Τον έχει ήδη «ψήσει» η Ρεάλ, παλεύει για το νέο συμβόλαιο η Παρί

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: Τον έχει ήδη «ψήσει» η Ρεάλ, παλεύει για το νέο συμβόλαιο η Παρί

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης φρόντισε να βάλει καλά στο μυαλό του Κιλιάν Μπαπέ πόσο πολύ τον ήθελε το φετινό καλοκαίρι, έχει κάνει την κατάλληλη προεργασία ενόψει Ιανουαρίου, τη στιγμή που στην Παρί προσπαθούν ακόμα ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο...

Η Ρεάλ αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Μπαπέ για το φετινό καλοκαίρι.

Ακόμα κι αν πρόσφερε 180 εκατομμύρια ευρώ, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν δεχόταν να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και κάπως έτσι, η τελευταία ημέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού μάλλον δεν περιλαμβάνει κάποια μεγάλη έκπληξη.

Αυτό, μέχρι αποδείξεως του εναντίου διότι αν η Ρεάλ το έκανε ως μοχλό πίεσης και η Παρί το ξανασκεφτεί για να μη χάσει όλα αυτά τα χρήματα που προσφέρουν οι «μερένγκες», τότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στη Ρεάλ μένουν ήσυχοι για την θέση που έχουν στο μυαλό του Γάλλου σούπερ σταρ ενόψει του Ιανουαρίου, όταν πλέον ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του και θα επιλέξει να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα του.

Στην Παρί, άκουσαν ξανά τον Μπαπέ κατά τη διάρκεια της Δευτέρας να τους λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ωστόσο, ο διεθνής Τύπος κάνει λόγο για προσπάθειες που θα κάνει η γαλλική ομάδα προκειμένου να δώσουν τα χέρια για νέο συμφωνητικό και να μη χαθεί άνευ αντιτίμου...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα