Τρουά - Μονακό 1-2: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Μονεγάσκους

Κώστας Τόπας
Τρουά - Μονακό 1-2: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Μονεγάσκους

bet365

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μονακό, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Τρουά.

Η Μονακό μπήκε δυναμικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού και πίεζε την Τρουά για την επίτευξη ενός τέρματος. Τελικά αυτό ήρθε πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπεν Γιεντέρ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, έστρωσε στον Ντιόπ ο οποίος ανενόχλητος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Μονακό. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας αρκετή δόση τύχης.

Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αγκιουλάρ δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά την μπάλα και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της δικής του ομάδας, για το 1-1. Αυτό όμως δεν επηρέασε τους Μονεγάσκους, οι οποίοι έφτασαν και στην επίτευξη δεύτερου τέρματος στον αγών. Ο Φοφανά στο 58’ με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Ντιόπ, ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Γκαλόν της Τρουά και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τη Μονακό να κατακτά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και να ανεβαίνει στην 12η θέση της Ligue 1 με 4 βαθμούς, μετά από 1 ισοπαλία και 2 ήττες, τις προηγούμενες αγωνιστικές. Η Τρουά από την πλευρά της παραμένει δεύτερη από το τέλος με μόλις 1 βαθμό.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα