Παρί: Χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ τελικά κόντρα στην Μπρεστ

Παρί: Χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ τελικά κόντρα στην Μπρεστ

Κώστας Τόπας
Παρί: Χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ τελικά κόντρα στην Μπρεστ

bet365

Οι δύο μεγάλοι αστέρες, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν, για τον αγώνα με την Μπρεστ (20/08, 22:00).

Θα αργήσει όπως φαίνεται το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τους Παριζιάνους. Ο 34χρονος επιθετικός, παρά το γεγονός ότι προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με τη νέα του ομάδα, δεν βρίσκεται τελικά στα πλάνα του Ποτσετίνο για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1, με την Μπρεστ.

Ο Αργεντινός τεχνικός, όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου, δεν θέλει να βιαστεί με την χρησιμοποίηση του Μέσι, μιας κι έχει λίγες ημέρες που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Οπως επίσης εκτός μάχης τέθηκε και ο Νεϊμάρ ο οποίος πρόσφατα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν βρίσκεται ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα